1000 vragen aan jezelf #67 | Sprookjes & Ergernissen!

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Oh dat van die make-up. Een vriendin wilde graag dat ik toch eens een keer make-up uitprobeerde om te zien of ik het niet toch zou willen dragen op mijn trouwdag. Zij heeft die bij me aangebracht (ik zou zelf waarschijnlijk eerder een oog uitsteken) én ik vond me er vervolgens vooral heel bizar uitzien. Ik leek mezelf niet. Ik denk trouwens dat het maar een kwartiertje duurde vooraleer ik vergat dat er iets op mijn ogen zag en ik alweer volop aan het wrijven was met een pandalook als eindresultaat. Ik kreeg onlangs ergens gratis een mascara bij maar vermoed dat die dus ook niet echt gebruikt zal worden.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Unboxing: Post uit WonderlandMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: