1000 vragen aan jezelf #66 | Contactadvertenties & Spookhuizen!

4 reacties

 1. Madelon schreef:

  Hahaha leuke contactadvertentie wel! Ik zou echt niet weten wat ik in een advertentie zou zetten, waarschijnlijk iets over hoe oud ik ben, dat ik gek ben op panda’s en dat ik blog. Heel saai, maar ach haha.
  Madelon onlangs geplaatst…Het leed dat klein zijn heetMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Jij blijft het mooi volhouden die 1000 vragen. Ik vind het telkens leuk om weer iets nieuw over je te ontdekken. Een beetje rust in mijn hoofd of een knopje om het af en toe even te kunnen uitschakelen kan ik ook gebruiken. Ik zie hier naast me in de balk dat je Zwart Spreuk aan het lezen bent. Valt hij een beetje mee? Het boek staat hier immers ook nog op me te wachten maar ik ben nu in Drakendal van Scarlett Thomas bezig.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Potteritis – een vaststelling in lijstjesMy Profile

  • Ik had nooit gedacht dat ik de 1000 zou gaan halen met invullen hoor 🙂 maar ik ben er bijna!

   Zwart spreuk is een leuk boek maar niet wat ik gehoopt had! In mijn recensie zul je zien waarom ik toch iets teleurgesteld was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: