17 Favoriete Boeken van 2017

6 reacties

 1. Do schreef:

  Mooi lijstje. De Griezelbus was vroeger een van mijn favoriete boeken, ik zou hem graag nog een keer lezen 🙂 Zelf vond ik Caraval ook echt een heel goed boek <3 Ik kan niet wachten totdat deel 2 uitkomt. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar The Royals en Warcross staat ook nog hoog op mijn wishlist. Mijn favoriete boeken uit 2017 waren denk ik A List of Cages, Moxie, The Hate U Give, The Wrath and The Dawn en Turtles All The Way Down.

 2. Annabel schreef:

  Voor mij was dat toch Eliza and her monsters. Dat boek is gewoon echt heel goed!
  Annabel onlangs geplaatst…Tea Tales theeMy Profile

 3. Mooi lijstje!

  Ik heb zoveel goede boeken gelezen in 2017, dus ik heb meerdere artikels geschreven want maar 17 boeken kiezen was onmogelijk. Ik las al meer dan 17 5-sterren boeken in 2017 haha en dan nog eens giga veel 4 sterren boeken. dus ik heb ze allemaal even vernoemd xD Moet nu alleen nog de 3sterren en minder boeken-post afmaken.

  Wordt hoog tijd nu dat je verder gaat met Lux 😛 En het laatste boek van Flight & Glory!!
  Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| Wrap Up | December 2017My Profile

 4. Annemieke schreef:

  Aaaah ik moet echt Serafina gaan lezen. Hij stond al zolang op mijn lijstje.
  Annemieke onlangs geplaatst…Did I Keep to a Budget in 2017?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: