A Day in the Life of Kwante | 8x Herfst liefde ♥

7 reacties

 1. MC Kleuver schreef:

  Ik vind het wel jammer dat het eerder donker wordt. Het is altijd zo fijn om nog in het licht buiten te zijn. Maar kan niet wachten op de kerstlichtjes, haha.

 2. Annabel schreef:

  Heerlijk! Ik sluit me er helemaal bij aan, zeker Halloween!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenworm.My Profile

 3. Madelon schreef:

  Ik sluit me hier ook helemaal bij aan! Ik ben gek op de zomer en de lente, maar ik vind de koudere maanden ook echt wat hebben. Lekker warme truien aan, kaarsjes aansteken en leuke dingen zoals Halloween en kerst.
  Madelon onlangs geplaatst…Kinderboekenweek challengeMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Tijdens het bijlezen van mijn blogfeed valt het me op dat ik zeker niet de enige ben wiens lichaam averechts doet zodra het herfst wordt. Net als jij vind ik het echter ook een prachtig (natuur), gezellig (ik steek iedere avond met plezier mijn Pixie-lantaarn aan) en knus (dekentje + beker thee binnen handbereik) seizoen. Qua kleding draag ik eigenlijk vrijwel hetzelfde maar dan met een lange legging ipv een korte én botjes in plaats van ballerina’s. Dat is wel het leuke aan jurkjes en rokjes, je kan ze het hele jaar door dragen zolang je dat dunne truitje even veranderd door een iets warmer exemplaar. Ik kijk er ook echt naar uit om binnenkort kerstkaarten te knutselen, de kerstverlichting boven te halen, pakjes in te pakken, koekjes te bakken, …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Potteritis – een vaststelling in lijstjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: