A Day in the Life of Kwante | Can’t Stop Shopping!!!

10 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik kocht ook een kaarsenbox bij Emmy en voor mijn moeder echt een mega awesome booksleeve van de villains van Disney. Voor de rest helaas gewoon boeken. Ik zeg helaas omdat ik dit jaar toch ook echt aan mijn TBR wil werken en dat gaat zo niet natuurlijk haha.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenworm #2My Profile

 2. Emmy schreef:

  Ik gebruik als backdrops nog altijd een aantal… placemats.. Haha
  Emmy onlangs geplaatst…De Slapende Prins (The Sin Eater’s Daughter #2) – Melinda SalisburyMy Profile

 3. Do schreef:

  Wat een mooie spullen heb je gekocht. Ik ben ook erg benieuwd naar de Wonderland box, hij klinkt erg tof. Ik heb deze maand nog niet heel veel uitgegeven, al komt daar denk ik nog wel verandering in….
  Do onlangs geplaatst…Doelen voor 2018My Profile

 4. Annemieke schreef:

  Haha. Mijn backdrop is onze houten koffietafel van de Ikea. 😉 Al die kaarsen zijn echt zo verslavend. Ik moet me echt inhouden om niet bij elke nederlandse kaarsenshop wat te bestellen Maar ik hou mij nog in. Maar met boeken haha.
  Annemieke onlangs geplaatst…Time to Crunch Some Numbers – Reading Statistics 2017My Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Haha, je hebt niet overdreven met je berichtje van gisteren maar hé, als onze lichamen het uithangen mogen we onszelf troosten hé. Ik ben alvast benieuwd hoe je kaarsen er gaan uitzien op je Instagram-account.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Voor ik je loslaat – Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: