A Day in The Life of Kwante | Ctrl C Blog?

8 reacties

 1. Annabel schreef:

  Die gifjes zijn weer geniaal! Verder kan ik het echt alleen maar eens zijn met je post. We steken allemaal veel tijd en energie in onze Blog en geven er een persoonlijke touch aan. Het is dan op zijn zachtst gezegd erg vervelend als mensen er zo klakkeloos met je ideeën vandoor gaan….
  Annabel onlangs geplaatst…Book haul februari 2017My Profile

 2. Adin schreef:

  AMEN!
  Soms is de originaliteit echt heel ver te zoeken en als je iemand daar op aanspreekt worden ze nog boos ook.
  Het lijkt mij meer dan logisch dat je geen dingen ‘steelt’ van je bloglega’s zonder het te vragen of ze er van op de hoogte te stellen .

 3. Isabelle schreef:

  Wat een geweldige gifjes <3 en je hebt HELEMAAL gelijk! Het is toch veel leuker als je je eigen ding doet en daar kun je dan tenminste trots op zijn…
  Isabelle onlangs geplaatst…Video – 12 series die ik dit jaar wil uitlezenMy Profile

 4. Silke schreef:

  Ik moest wel lachen. Wie wijzigt er nu van Blog naam na een jaar dat is toch vreemd.
  Onze Blog Namen liggen heel dicht bij elkaar. Ik namelijk boek in wonderland. Niet omdat ik iets met disney heb maat omdat ik daarvoor al tien jaar een gewone Blog had als Alice in wonderland.
  Raar dat mensen een naam wijzigen omdat iemand anders er succes mee heeft. Ik wil net een naam die bij me hoort en past.

 5. Bianca Schrijft schreef:

  Sterk dat je je uit, maar niet laat verleiden om een ander in een kwaad daglicht te zetten. Het lijkt me verschrikkelijk om daar mee te maken te krijgen. Er is en blijft maar 1 wonderland die ik bezoek.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee stopt als onderwerpMy Profile

 6. Danielle mertens schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. En je 2 manieren van aanpakken zijn precies de manieren die je hebt en geef je het niet netjes aan dan ben je gewoon een kinderachtige na-aper die niet durft toe te geven dat je het toch wel erg vet vind wat die ander heeft bereikt.

  Het zegt vooral meer over die persoon en der manier van blogger zorgt ervoor dat ze juist negatief bekend wordt. Jammer

  Maar je hebt al het recht op te komen voor je eigen creatie of je nu alleen recht hebt op woorden of niet. Je werkt er hard genoeg voor en dat mag gezegt worden 🙂

 7. zwartraafje schreef:

  Als beginnend blogger heb ik wel eens de fout gemaakt om een afbeelding op te zoeken én die vervolgens te gebruiken terwijl ik dacht dat ze copyright free waren terwijl dit niet het geval bleek te zijn. Zodra ik dat doorhad ben ik mijn afbeeldingen zelf beginnen maken. Af en toe gebruik ik stockfoto’s maar dat zijn er dan effectief die je vrij mag gebruiken. Wanneer een collega-blogger me inspireert tot het schrijven van een specifieke blogpost zal ik ook steeds naar het verwijzen in mijn inleiding. Op een andere manier zou ik het niet willen doen want dan zou ik het gevoel hebben dat ik iemands ideetjes steel. Al moet ik wel toegeven dat het vrijwel onmogelijk wordt om nog iets nieuws te bedenken dat nog nooit nergens eerder verschenen is vaak zelfs zonder dat je het weet vermits het nu eenmaal onmogelijk is om alle bookbloggers op te volgen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #89My Profile

  • Het is inderdaad lastig om met een heel nieuw concept te komen! Maar er je eigen draai aangeven en je muze vermelden is altijd beter dan gewoon iemands dingen kopiëren! Ikzelf ben zo bijvoorbeeld een hele tijd terug ook begonnen met de duizend vragen maar heb dat wel overlegd met Lieke 🙂

   Fatsoen staat hoog op mijn lijstje!

   Afbeeldingen vermeld ik nu inderdaad de bron en er staat ook in mijn disclaimer dat mocht iemand dit niet wenselijk vinden, verwijder ik ze! Ook kijk ik nu inderdaad vaker naar stockfoto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: