A Day in the Life of Kwante | Read-a-thon!

8 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Afgelopen zondag was ik bij de garage sale en toen hoorde ik het al heel veel vallen. Helaas ben ik dit weekend heel druk, dus voor mij gaat het hem niet worden. Dan wordt het een piepkleine challenge om überhaupt lees momenten te vinden.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Eropuit: Harry Potter ExhibitionMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Ik denk wel dat ik mee ga doen, maar helaas heb ik niet heel veel tijd. Net dit weekend ook nog een hoop verjaardagen.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: A court of wings and ruin van Sarah J. MaasMy Profile

  • Jammer hé! Ik ben ook drukker dan gedacht! Vergat dat ik vrijdag een verjaardag heb en uit eten ga met vriendinnen met aansluitend een film! Donderdag is het ook heel druk ivm Hemelvaart en zaterdag komt er een bups kids logeren! Dus ik moet zondag maar de hele dag lezen 🙂

 3. Emmy schreef:

  Ik moet kei veel werken en heb ook nog eens een verjaardag.. Dus meesprinten gaat het bij mij waarschijnlijk niet worden.. Maar ik doe mijn best…
  Emmy onlangs geplaatst…The Hate U Give – Angie ThomasMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Het lezen wil hier de laatste tijd niet zo goed lukken maar ik hoop dat de BBReadathon daar misschien verandering in kan brengen. Door de voorspelde warmte ziet het er naar uit dat ik die vier hete dagen toch platte rust moet houden dus eigenlijk is dat het perfecte moment om zoveel mogelijk te proberen lezen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Kate Daniels Serie – Ilona AndrewsMy Profile

 1. 22 mei 2017

  […] zag vandaag bij Kwante in wonderland voorbij komen dat ze mee ging doen aan de Blossom Books Read-a-thon. Ik dacht toen bij mezelf: Wat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: