A Day in the Life of Kwante | Yalfest 2017

6 reacties

 1. Adinda schreef:

  Het was zó onwijs gezellig met jullie !
  Super leuk verslag van een geweldige dag!

 2. Annabel schreef:

  Wat een super leuk verslag! Net als jij had ik ook wel meer boeken mee willen nemen als ik geweten had dat dit zo makkelijk ging!
  Annabel onlangs geplaatst…Hoera: De winnaars zijn bekendMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Zo leuk om jouw verslag te lezen. Ik was al snel aan het glimlachen. Zelf word ik immers ook heel vaak aangesproken op het station of aan de bushalte door mensen die er even niet meer aan uit kunnen. Van die vergeten tickets zou ik dan weer in de stress schieten. Al een geluk dat je zo vroeg vertrokken was en dus nog voldoende tijd had om heen en weer te rijden. Het lijkt me een heerlijke maar ontzettend vermoeiende (en dus voor mij niet haalbare dag). Op zo’n moment vind ik het steeds erg jammer dat ik niet gewoon kan verdwijnselen zoals de leerlingen van Hogwarts. Dat zou super handig zijn om af en toe ook eens offline met jullie af te spreken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Jamie in 30 minuten – Jamie OliverMy Profile

 4. Fijn om lezen, zo ben ik er toch ook precies een beetje geweest ;-). Zijn de meeste YA schrijvers aanwezig in het fantasy genre? Ik lees ook wel graag YA maar geen fantasy dus vraag ik me af of dit event wel iets voor mij is. Al zou ik alleen al gaan voor de totebags en bookmarks. Oh ik heb Eén van ons liegt (One of Us is Lying) in het Engels al gelezen en ik vond hem héél goed. Heel meeslepende karakters, je leeft helemaal mee! Veel leesplezier!

 5. Sylvia schreef:

  Heerlijk geschreven en leuk om het zo mee te maken! Veel nagenietplezier!

 6. Wat was het overall een heeeeerlijke dag (als ik die stomme NS poortjes niet meetel en mijn moeheid enz haha)!! Sowieso vond ik de organisatie inderdaad echt heel erg goed. Maar het was natuurlijk heerlijk om jou en de andere bookbuddies allemaal te zien en de auteurs… fsjughdfhgbdhfvhbvk. Enige waar ik ook echt van baal is dat ik bv. van de auteurs maar 1 boek bij me had. Als ik had geweten dat het tijd technisch gezien haalbaar was om opnieuw aan te sluiten in de rijen, had ik sowieso al van Gena meer meegenomen hihi. Maar oké.. we hebben ze ontmoet en dat was gewoon echt AMAZINGGG!!! Kijk nu ook al enorm uit naar yalfest2018!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| BLOGISH ITEM | ENGELSTALIGE RELEASES – MEI 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: