A day in the life of… | Zeik maatschappij?

6 reacties

 1. Kaylee van Wijk schreef:

  Super geschreven, en zo waar! Er wordt echt veel te veel gezeken over zoveel onzin. Leef en laat leven, heb gewoon respect voor elkaar en elkanders keuze!

 2. Adinda Smit schreef:

  AMEN

 3. Annabel schreef:

  Ik heb dit echt met tranen in mijn ogen zitten lezen. Super mooi geschreven en zo waar! Ik als mama van een blond meisje met blauwe ogen durf soms niet te zeggen hoe prachtig ik het vind. Hoe trots ik ben op haar oerhollandse uiterlijk. Misschien stom, maar het is wel zo. Een dikke pluim dat je dit geschreven hebt!
  Annabel onlangs geplaatst…Writers CommunityMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  De discussie(s) online zijn weer even aan me voorbij gegaan maar ik ben het wel eens met de belangrijkste boodschap van dit artikel. Het zou beter zijn mocht iedereen elkaar appreciëren zoals hij/zij is zonder dat daarvoor speciale regeltjes moeten worden uitgewerkt. Ook af en toe wat minder snel veronderstellingen doen en mensen veroordelen zonder dat men het volledige verhaal kent zou het zowel online als offline een pak aangenamer maken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #103My Profile

 5. Larissa schreef:

  Heel herkenbaar hoor. Mooi geschreven ook! *knuffel* Het is een lastige situatie. Tegenwoordig heeft iedereen een mening en op het veilige internet durven we dat zeker wel te uiten.
  Met mijn tweede blog ben ik actief in een ander genre en daar is ook al jaren gezeik over vanalles en nog wat. Vaak wordt van de meest onbenullige dingen een groot probleem van gemaakt. En zeg nu eerlijk, sommige mensen hebben echt niets beters te doen met hun leven of dag dan de hele tijd op internet hun mening en gal spuien.

  Het beste wat ik voor mezelf heb gedaan is iedereen verwijderen (van de andere FB die ik heb voor dat blog) die zeikt, gemeen is of pest of alleen maar ruzie zoekt. Het geeft enorm veel rustig. Ook heb ik de regel voor mezelf opgesteld om niet in discussie te gaan met onbekende (en soms ook bekende) mensen over sex, religie en politiek. Of gewoonweg niet reageren. Het geeft enorm veel rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: