A Day in the Life of Kwante | Liefde voor bloggen?

2 reacties

  1. Amanda schreef:

    Ja zelf ook boekenblogger. Hou er ook zeer van vooral de liefde van de andere lezers toe maae ook auteurs en uitgeverijen die blij met je zijn. Om wie je bent en waarvoor je het doet.

  2. zwartraafje schreef:

    Eigenlijk zijn het exact de dingen die jij hier opnoemt die ervoor zorgen dat ik zelf ook zoveel van het bloggen hou. Het is niet dat ik nooit buiten kom maar door mijn slechte gezondheid zit ik wel vrij vaak alleen thuis. Het bloggerswereldje én dan vooral het ontdekken van mensen die net als ik van boeken houden of van één van mijn andere interesses was dan ook een geweldige ontdekking voor me. Van thuis uit kwam ik in contact met mensen waar ik leeservaringen mee kon uitwisselen. Tips uit delen, fangirlen, … het kon plots allemaal. Het duurde eventjes vooraleer ik de community echt ontdekte. Ik heb vrijlang gewoon zitten bloggen zonder die interactie maar het werd plots tien keer leuker zodra die reacties en vriendschappen erbij kwamen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Tosti & Toast – Fern GreenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: