Ademloos (De Dark Elements, #3) – Jennifer L. Armentrout

2 reacties

  1. MelissaPötgens schreef:

    Ik vond de voorspelbaarheid van dit laatste boek vooral erg jammer! Sowieso weet je eigenlijk al welk Team ‘wint’ aangezien Jennifer tijdens het schrijven van dit boek lezers heeft laten stemmen Wie gekozen zou worden. Maar kweet niet.. ik vond het erg voorspelbaar en waar voor mij 1 en 2 hartstikke gaaf waren, viel 3 me dus ontzettend tegen als een afsluiter! Helaas kom ik maar zelden een laatste boek tegen wat aan mijn eisen voldoet haha.. Zo ervoer ik dat ook al bij penryn and the end of days bv. dat laatste boek was ook niet helemaal wat ik vond dat de serie verdiende als afsluiter. En dat voelde ik bij dit boek net zo.. De personages blijven ge-wel-dig en idd Bambi en Thor enz stalen mijn hart en de humor is leuk en Armentrout’s schrijfstijl blijft heerlijk. Maar het bracht niks vernieuwends meer en was voorspelbaar en met twee van zulke gave eerste boeken verdiende deze trilogie toch een meer sterkere afsluiter vind ik.
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…WISHLIST WEDNESDAY: december read #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: