After 1, hier begint alles – Anna Todd

4 reacties

  1. Marjo schreef:

    Leuk om je recensies te lezen, derde nu achter elkaar. Over de grens lijkt me ook gaaf, maar die heb ik nog niet. After 1 wel, gaan we binnenkort maar eens aan beginnen denk ik . Is dit new adult?

  1. 3 juli 2015

    […] Sally De ontsnapping – Royen, Heleen van Het meisje in de trein – Hawkins, Paula After 1: Hier begint alles – Todd, Anna After 2: Je kan niet leven zonder hem – Todd, Anna Rode letters (De Anderen, #1) […]

  2. 11 juli 2015

    […] een te lastige keuze zeg… Ik heb er de laatste tijd zoveel leuke nieuwe bij gekregen! Ga ik voor Tessa & Harlin… Haat en Liefde, Water en Vuur… beetje zoals mijn eigen relatie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: