Anonymous Bookaholics

5 reacties

 1. thanks voor de tag lieffe 😉
  Je wishlist bij bol valt me idd nog reuze mee ja hihi!
  Staan echt hele gave boeken tussen zeg <3
  Nu ga ik even je bookhauls nader bekijken hehe

  • Braaf lijstje heb ik he! Kan niet wachten tot ik ze kan kopen….. even sparen want mijn geheime project was ook niet goedkoop en dan moet de decoratie en boodschappen en taarten en feestje etc nog……….. #zucht

 2. Kibs schreef:

  Ik vind de naam Anonymous Bookaholics super awesome ! :’O

 3. Ha die smoes van het zou meer kosten dan mocht ik roken, moet ik zeker onthouden. Die komt zeker nog van pas. Als ik erover nadenk, ik koop eigenlijk ook heeeel weinig schoenen, of handtassen.. eigenlijk alleen maar boeken bijna 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: