Bitterzoet (Dark Elements 0,5) – Jennifer Armentrout

Bitterzoet (Dark Elements 0,5) – Jennifer Armentrout

Dez was niet zomaar een bevlieging voor Jasmine. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en ontdekte wat het betekent om een wachter te zijn - om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad in de wereld. Hij was álles voor haar... totdat hij plotseling uit haar leven verdween.

En nu is hij terug - drie jaar ouder, tien keer knapper - en hij wil het liefst de draad weer oppakken. Maar Jasmine weet niet of ze dat risico durft te nemen. Dez krijgt zeven dagen om aan haar voorwaarden te voldoen en haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen gevuld met grote gevaren en nog grotere verleidingen. Zeven dagen om haar hart te veroveren - of het opnieuw in duizend stukjes te breken...

Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5) geschreven door Jennifer L. Armentrout
Meer van deze auteur: Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij (Wait for You, #2), Blijf bij mij (Wait for You, #3), Val voor mij (Wait for You, #4), Steenkoud(The Dark Elements, #2), Ademloos (De Dark Elements, #3), Het aanzoek (Wait for You #2.5), Kies voor mij (Wait for You, #5), Obsidian (Lux, #1), Vertrouw op Mij (Wait for You, #6)
Vertaald door: Angelique Verheijen
Serie: The Dark Elements 0.5
Uitgeverij: HarperCollins Holland | December 8th 2015
Genre: Young Adult
Bladzijden: 117
Uitgave: E-book
Voeg toe op Goodreads
Rating: One StarOne StarOne StarOne Star


De cover


Ik vind het zo jammer dat deze prequel enkel in e-book verkrijgbaar is! Misschien dat hij ooit nog verschijnt als paperback en dan voeg ik hem graag toe aan mijn boekenkast! De cover is mooi dromerig <3

De binnenkant


De start van denk ik één van mijn nieuwe lievelingsseries! Ik ben echt iemand die weg is van romantische verhalen maar ook graag fantasy lees en in dit boek werd mijn boekenhartje compleet verwend!

Een flinke dosis bovennatuurlijke actie met diverse schepselen uit de onderwereld en de Wachters (gargoyles) die hun moeten bestrijden en dan daardoorheen geweven een gebroken hart en tweede kansen in de liefde.

Deze novelle is het verhaal van Jasmine en Dez’s verhaal. Beide personages zijn Wachters. Ze groeiden samen op en waren voorbestemd om te gaan paren (trouwen). De dag nadat Jasmines vader hun paring aankondigt verdwijnt Dez zonder reden en blijft Jasmine gebroken achter zonder te weten waarom Dez wegging en of hij uberhaupt nog leeft. Drie jaar later komt hij opeens  terug en wil hij wederom Jasmine als partner. Jasmine is inmiddels opgegroeid tot een vrij rebelse dame en ze wil eigenlijk alleen maar alle dingen doen die Wachtersvrouwen niet mogen doen zoals vliegen, de wereld verkennen en strijden tegen demonen. Jasmine heeft recht op 7 dagen om haar antwoord te overpeinzen en als Dez haar terug wil winnen moet hij aan een paar eisen voldoen die ze hem stelt voordat ze hem überhaupt haar antwoord geeft. Dez gaat hierop in en samen gaan ze op een reis vol avontuur. Zou Jasmine voor Dez kiezen? En wat gebeurt er op hun reis?

Je leest het in deze novelle die voor mij veel te dun was want wat heb ik genoten!

Ik denk dat deze novelle niet noodzakelijk is om Witheet te kunnen lezen maar voor de prijs mag je dit kleine juweeltje niet laten liggen!

One StarOne StarOne StarOne Star

1 reactie

  1. MelissaPötgens schreef:

    Het is ook echt een geweldie trilogie <3 Ik vond alleen boek 3 een stuk minder goed tov 1 en 2 en dat vond ik wel jammer. Maar desondanks is het gewoon een geweldige serie om te lezen!! Benieuwd wat je van de rest gaat vinden. Boek 2 is zo heftig en intens!!
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…RECENSIE Tussen Lust,Liefde & Vriendschap – Nicole LuursemaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: