Boek Blogger Biecht #10 | Blogger relaties?

17 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Vaak. De ene keer op Facebook en de andere keer onder de blog.
  Soms weet ik ook gewoon niet wat te reageren. Of ik scrol door Facebook tuaaen lessen in en heb ik gewoon geen tijd om nog te reageren na het lezen.

 2. Annabel schreef:

  Ik doe het nu veel te weinig, maar bloggen staat ook op een laag pitje. Ik wil het wel weer meer gaan doen want wat jij zegt klopt: niks zo leuk als een reactie op je post zien.

 3. Emmy schreef:

  Ik heb van die buien; de ene keer reageer ik overal en de andere keer zelden.. het heeft ook een beetje met tijd te maken, of dat ik gewoon geen inspiratie heb. Toch vind ik dat wel jammer, want reacties krijgen is een van de leukste dingen ever.
  Emmy onlangs geplaatst…Bookish Summer SwapMy Profile

 4. Ik neem mezelf altijd voor om regelmatig reacties en likes achter te laten maar ik ben al blij als ik m’n posts af krijg en gepubliceerd haha lol. Maar ik blijf het wel proberen ja om zoveel mogelijk te reageren bij anderen want ik vind het zelf ook superleuk als mensen iets achterlaten bij mij.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| REVIEW – YA/fantasy | Lord of Shadows by Cassandra Clare (#2 the Dark Artifices)My Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Ik probeer zoveel mogelijk blogposts te lezen en er ook een reactie achter te laten. Jammer genoeg lukt me dat niet altijd. Deels door de tijd die er in kruipt maar ook omdat er soms blogposts of recensies zijn waarvan ik geen flauw idee heb wat ik van reactie kan achterlaten. Ik wil bijvoorbeeld geen twintig keer in herhaling te vallen door te zeggen dat ik het een mooie recensie vond. Maar ik blijf het gewoon proberen omdat ik het zelf ook heel leuk vind om reacties te krijgen. Die interactie met bloggers is immers één van de leukste, misschien wel het leukste aspect van bloggen voor mij persoonlijk.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #98My Profile

  • Bij mij gebeurd het ook heel vaak dat ik een post op mijn prikbord pin om te reageren en het dan compleet vergeet! Op recensies reageer ik bijna nooit eigenlijk. Pas wanneer ik zelf het boek ook gelezen en gerecenseerd heb want ik bn altijd huiverig voor een spoiler πŸ™‚

 6. Anouk schreef:

  Herkenbaar! Ik probeer regelmatig reacties achter te laten, maar meestal wel alleen als het ook iets toevoegt aan het artikel (anders krijg je misschien overal: leuk artikel!).
  Anouk onlangs geplaatst…5 tips voor een geweldige reisfotoMy Profile

 7. Mascha schreef:

  Heel herkenbaar. ik probeer altijd reacties achter te laten, maar als je dan nooit iets terug krijgt is dat wel jammer. Wat ik ook jammer vind is dat vrienden me via een appje sturen dat ze mijn artikel leuk vonden. Dan denk ik: je mag ook gewoon op de post reageren hoor. Dat vind ik tof! Maar ja, dat doen ze dan toch weer niet.

 8. Marleen schreef:

  De ene keer wel, maar ik lees vooral op mijn telefoon en dan is het een stuk lastiger om een reactie achter te laten (en dat heeft ook te maken met luiheid, haha). Maar als ik een artikel echt heel erg leuk vond, dan zet ik ‘m in bloglovin weer op ongelezen en pak ik ze op mijn laptop er bij!
  Marleen onlangs geplaatst…Mijn plannen voor de zomerMy Profile

 9. Inge schreef:

  Ik probeer ook vaker te reageren op de artikelen die ik lees. Elke keer wanneer ik een reactie krijg, brengt dat een lach op mijn gezicht, dus ik denk dat anderen het ook vast leuk vinden om een reactie te ontvangen. πŸ™‚
  Inge onlangs geplaatst…Augmented Reality in (kinder)boeken | BookTalkMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: