Boek Blogger Biecht #12 | Verwoest?

12 reacties

 1. Annabel schreef:

  Haha ik heb je verhaal echt lachend zitten lezen. Ik weet niet aan welke kant ik sta….maar een boek met leessporen vind ik er wel altijd bijzonder uitzien.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Vogelvrij ( Spellslinger #1 ) van Sebastien de CastellMy Profile

 2. Isabelle schreef:

  Hahahahaha, ik ben echt een verwoester! Bijna al m’n boeken hebben gebroken ruggen en vroeger maakte ik áltijd ezelsoren. Ik vind het heerlijk als een boek leessporen heeft, m’n meest geliefde boeken heb ik het meest gelezen en dat mag gezien worden! En het is toch geweldig dat je nu zulke herinneringen hebt bij die boeken 😀
  Isabelle onlangs geplaatst…BLOGTOUR || Het Eos-project – Mirjam MousMy Profile

 3. Emmy schreef:

  Ik vind dat boeken gelezen moeten worden.. Ik vind het heel vervelend voor de mensen die perse hun boek netjes willen houden, want volgens mij ben je dan veeeeel meer bezig met het ‘omg mijn boek moet mooi blijven’, dan het lekker lezen. Voor mij zijn boeken gebruiksvoorwerpen; ze mogen leessporen oplopen. Sterker nog; als ik een boek zoooo tof vond dat ik het meerdere keren las, dan vind ik het alleen maar mooi als ze er gelezen uitzien. Je ziet mijn liefde voor het boek er dan in terug.
  Overigens had ik vroeger altijd op vakantie dat mijn zwemkleding het boek natmaakte… Oeps.
  Emmy onlangs geplaatst…Deze boeken lijkt iedereen gelezen te hebben… Maar ik nog niet!My Profile

  • Oh ik ben tijdens het lezen niet gefocust op mijn boek netjes houden hoor! T gaat vanzelf! Past netjes in het rijtje bij mijn andere vreemde tics 🙂

   Maar op vakantie ging het knopje opeens om…. na jaren van mijn boeken mooi houden was ik opeens een verwoester 🙂

   Stiekem vond ik de ezelsoortjes wel heel handig met het terugzoeken van mooie stukjes dus ik denk dat ik wel een beetje om ben!

   Natte plekken in het boek zijn idd ook heel herkenbaar! Evenals zonnebrand plekken 😉

 4. Bij mij gebeurt het ook steeds vaker dat er flinke leessporen optreden in mijn paperbacks haha. En op vakantie heb ik me er ook schuldig aan gemaakt om de boeken zelfs compleet om te vouwen tijdens het lezen, oeps! Waar ik normaal altijd mega zuinig ben op mijn boekjes, heb ik nu vooral bij paperback zoiets van; het mag gezien worden dat ik ze graag gelezen heb toch. Alleen blijf ik wel erg netjes met hardcovers, daar kan ik toch echt niet ‘extreem’ mee omgaan haha.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| REVIEW | Atlantis: the King’s Return by D.K. Combs (#1 the Atlanteans)My Profile

 5. Hahha sowieso het egeltje. Als er een stukje bol staat barst ik al bijna in huilen uit

 6. zwartraafje schreef:

  Hahaha! Ik krijg steeds commentaar van mensen dat mijn boeken er vrijwel ongelezen uitzien. Niet dat ik gek zou worden wanneer er iets mee zou gebeuren hoor maar ik ben nu eenmaal een voorzichtige lezer. Onlangs ging ik een vriendin gezelschap houden op een rommelmarkt en toen had ik enkele van de boeken mee die weg mochten. Toen waren er ook enkele mensen die stopten en tegen elkaar fluisteren “Amai, dat zijn precies nog nieuwe boeken”. Zelfs de echtgenoot van mijn vriendin vroeg hoe ik mijn boeken vasthield omdat de rug niet beschadigd was. Ik vind die commentaren vooral heel grappig omdat ik het eigenlijk onbewust doen. Tijdens het lezen ben ik echt niet bezig met hoe ik mijn boek vasthoud, het is echt een gewoonte.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Right here, right now #17My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: