Boek Blogger Biecht #2

Vanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Boek Blogger Biecht:

Gelukkig 2017! Wat zijn je blog doelen voor het nieuwe jaar? Ben je van plan wijzigingen aan te brengen? Heb je nieuwe ideeën? Doe je mee aan challenges?
Wat zijn de trends die je zijn opgevallen in 2016 en wat hoop je te zien voor de blog gemeenschap in 2017?

Mijn blog doelen voor 2017? Ik hoop net zo regelmatig te kunnen posten als in 2016! In 2016 kwam er elke dag een artikel online en dat is natuurlijk wel zo leuk!
Of dat gaat lukken is een tweede want het word een heel druk jaar met grote veranderingen! Wat minimaal aanwezig blijft zijn de recensies op woensdag en vrijdag! De rest probeer ik ook gewoon op peil te houden ♥

Of ik van plan ben om wijzigingen aan te brengen? Ik ben een nogal wisselend persoontje 🙂 dus mijn lay-out kan altijd weer eens wijzigen! Maar grote veranderingen op de blog zul je niet zien! Het blijft natuurlijk gewoon mijn Wonderland!

Nieuwe ideeën krijg ik natuurlijk dagelijks, als je een kijkje neemt in mijn concepten box (mijn digitale brein) dan schrik je je rot! Die staat gevuld met berichten vol kattebelletjes! Als de tijd rijp is, het concept uitgewerkt en ik tevreden ben zie je het vanzelf verschijnen 🙂

Meedoen aan challenges vind ik altijd best lastig, ik doe wel mee aan de Goodreads challenge. Deze zet ik meer vast als lijstje om eens te zien hoeveel ik lees in een jaar!

Ik heb mezelf wel een challenge opgelegd voor 2017:

TBR Shelf Control Challenge 2016

Trends in 2016?

Ik ben niet echt een trendwatcher, nooit geweest ook! Ik doe wat ik leuk vind ♥ dat is toch waar bloggen om moet draaien? Ik zie heel veel tip lijstjes hoe je een betere blogger kunt worden of betere recensies schrijft. Dat was denk ik wel een trend in 2016, lijstjes maken over hoe je het beter kunt doen. Maar ik vind die lijstjes niet zo interessant want het gaat mij niet om het goed of fout doen. Ik blog omdat het leuk is en voor mij een heerlijke vorm van ontspanning. Mijn hobby ♥ En naar mijn idee kun je niet ontspannen als je regeltjes aan je blog gaat vast hangen. Dus ik hou het heerlijk bij hoe ik het doe…. misschien niet heel trendy…. misschien niet volgens het stappenplan…. Maar daarom ben je misschien nu wel in Wonderland 😉 Were all mad here!

Wat hoop ik te zien in de blogger gemeenschap in 2017?  Misschien wat meer bij elkaar reageren, wat diverser mensen taggen? Ik hoop op een gezellig jaar in boekblog land!


Doe jij mee aan challenges? Laat me vooral weten welke! Misschien vind ik hem ook leuk!

Bewaren

5 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik ga je tbr shelf control eens checken want denk dat, dat wel iets is voor mij. Maar heb verder alleen de Goodreads challenge. Ik ben benieuwd wat je dit jaar voor ons allemaal in petto hebt!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

  • Ja ik heb al mijn ‘oude’ boeken erin opgenomen en hou ze bij via het balkje rechtsonder in de widgets! Met de UBB plugin gaat het dan automatisch wanneer ik een boek uit die challenge recenseer komt hij er bij te staan! Dus nu extra motivatie omdat balkje dit jaar vol te krijgen hihi

 2. Over m’n blogdoelen enz ga ik niets verklappen, want daar heb ik een eigen CONFESSIONS artikel voor geschreven hihi..
  Maar wat reading challenge betreft.. Ik doe weer mee met Goodreads en heb mijn challenge ingesteld op 140 boeken.
  Verder heb ik nog een aantal persoonlijke reading goals voor mezelf gesteld waarin ik o.a. wil beginnen met het lezen van Duitse boeken dit jaar, meer boeken van eigen bodem lezen, boeken buiten m’n comfort zone en nog veel meer xD

  Meer reageren bij elkaar en ook het taggen meer divers doen sta ik ook helemaal achter!! Dat 2017 maar een mooi blogjaar voor ons allen mag gaan worden 😀
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|FLASHBACK friday| Mijn meest favoriete Reads van 2016!My Profile

  • Ja jij hebt een fiks aantal doelen voor jezelf opgesteld! Ik hoop dat ze je allemaal gaat halen en dat jij straks ook een mooi vol balkje in je widgets hebt staan! Ik ben nog ff aan het neuzen over welke challenges ik wil doen! Ik hoop ook dat 2017 een fantastisch jaar word voor ons alle!

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb net als de vorige jaren opnieuw een Goodreads-challenge lopen. Maar dat doe ik eerlijk gezegd vooral omdat ik het leuk vind om nadien makkelijk terug te vinden welke boeken ik in een jaar las. Mocht ik dat aantal niet halen dan ga ik er dus zeker niet van wakker liggen. Waarschijnlijk ga ik af en toe eens kijken of ik enkele vakjes kan invullen van Madelon’s Reading Bingo maar verder heb ik geen specifieke aantallen of doelstellingen voor ogen. Buiten dan dat ik liefst zoveel mogelijk eigen boeken wil (her)lezen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #80My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: