Boek Blogger Biecht #4 | Valentijn editie ♥

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Mijn echtgenoot en ik zijn ondertussen iets meer als 16,5 jaar samen maar Valentijn hebben we eigenlijk nog nooit gevierd. Een kaartje op zich (de oorspronkelijke basis van Valentijn) zou ik nog wel leuk vinden maar ondertussen is het zo’n opgeklopte bedoening geworden dat het voor mij echt niet meer hoeft. Dan ga ik veel liever een weekend later iets eten wanneer het veel rustiger is. 🙂

  Oh, mocht ik Valentijnskaartjes naar mijn favoriete bloggers willen sturen dan ga ik heel wat postzegels nodig hebben. Net als bij het kiezen van favoriete boeken kan ik ook hier immers geen keuzes maken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen … de sleutel tot ontsnappingMy Profile

  • Hier zijn we 13 jaar samen en Valentijn tussen ons is eigenlijk nooit gevierd 🙂 maar nu met mijn dochter doe ik het samen wel! Moet toch 1 van haar ouders haar een beetje een romantische inslag geven 😉 Onze Valentijn zal ook een kaartje zijn en samen met ons gezin een heerlijke pizza verorberen met een filmpje! Al die cadeaus vind ik ook grootse onzin, net als Moederdag en Vaderdag! Ik ben elke dag van het jaar haar moeder 🙂 ik vier het elke dag dat ik zo’n kleine mini-me heb en heb daar geen cadeaus voor nodig 🙂 al vond ik toen ze kleiner was alle macaronilijstjes en zelf gemaakte knutsels prachtig! Tegenwoordig krijg ik hele lieve briefjes 🙂

   Cadeaus hoeven geen geld te kosten om er waarde aan te hechten, en dat hoop ik ook aan haar door te geven!

   Al die gekke feestdagen 😉

 2. Ohhhhhhh *begint te blozen*… weet even niets te zeggen hihi <3

  Twee jaar pas. Het voelt al zoveel langer. Ik ben ook zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Alleen inderdaad vreselijk dat er zo'n afstand tussen ons in zit en dat we dus niet vaker in real life kunnen bijkletsen 🙁
  Natuuuuuuurlijk ben jij ook mijn Valentijn Blogger, geen twijfel over mogelijk :D!
  Zoals ik in mijn laatste 1000 vragen aan jezelf al schreef: Jij bent de Yang bij mijn Yin <3

  En een valentijn auteur?
  Jeetje, heb je even hahahaha.. Zoveel gave boeken gelezen het afgelopen jaar alleen al, dat mijn lijst eindeloos zou zijn.
  Sowieso Rebecca Yarros, want echt.. zij is gewoon zo gaaf en lief en schrijft dan ook nog eens zulke prachtige boeken!

  En natuurlijk Sarah!! Haar boeken zijn perfectie in mijn ogen, maar ook zijzelf is zo ontzettend awesome! Wat heb ik genoten in London tijdens haar meet & greet. Wat een supergaaf persoontje is zij zeg, mijn god <3!

  En dan zou ik nog heeeel graag kaartjes sturen naar Sabaa Tahir, Leisa Rayven, K.A. Tucker, Laini Taylor, Nalini Singh, Amelia Hutchins, Colleen Hoover, Mary E. Pearson, Susan Ee, Lauren Kate, Jay Kristoff, Amie Kaufman, Gena Showalter, Esther Walraven, Sophie Jordan.. mijn god, ik kan blijven typen haha.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| PERSONAL | 1000 vragen aan jezelf #28My Profile

 3. Hier overigens geen speciale plannen voor Valentijn, want het valt ook heel rottig zo midden in de week.
  Ik geniet sinds 2013 nog eens extra van Valentijnsdag aangezien we Milan als Valentijns cadeau kregen 4 jaar geleden! Net geen valentijnskindje geworden; geboren op 13 februari ’s avonds om 22.35! Dus wij zijn rondom Valentijn tegenwoordig bezig met Milan’s verjaardag en dat vind ik niet erg!

  Zelf ben ik echt een ramp met romantisch zijn en manlief daarentegen is echt een held hoor wat dat betreft. Verrast me door het jaar altijd met geweldige cadeaus en hij doet alles voor ons ook, ik heb het echt getroffen met ‘m <3. Nu alweer 10 jaar samen, waarvan we 6 jaar getrouwd zijn!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| WISHLIST WEDNESDAY | #26 Young adult Thriller/Mysterie/Sci-fi en Adult RomanceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: