Boek Blogger Biecht #8 | Blog vs Real Life?

4 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik was de balans echt heel erg kwijt de afgelopen weken, ik heb besloten het rustiger aan te gaan doen. Dit betekend soms minder posts in een week. Jammer dan het blijft een hobby inderdaad en mijn gezin staat gewoon op nummer 1! Ik geniet heerlijk van mijn kinderen en als ik tijd heb dan blog ik.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

  • Ja hier ook hoor, zag steeds meer lege plekjes in de planning en kreeg er haast paniek van! Toen besloten om het maar wat rustiger aan te doen! De vaste dingen blijven staan en als er tijd is komt er meer 🙂

 2. Isabelle schreef:

  Hartstikke logisch dat je het zo gaat doen! Het is een hobby en het moet natuurlijk wel leuk blijven 😀 ik blijf in ieder geval met veel plezier je posts lezen, ook als ze wat minder vaak online komen 😉
  Isabelle onlangs geplaatst…Video – Bookhaul MaartMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb zelf ook lange tijd dagelijks gepost maar merkte dat het daardoor na een tijdje meer een automatisme werd. Vermits ik er terug heel bewust van wilde kunnen genieten probeer ik nu bewust wat minder frequent te bloggen. Uiteraard kom ik hier graag langs om jouw posts te lezen maar er hoeft er heus niet elke dag één te verschijnen. Zoek maar uit welke methode voor jou én je gezin het meest comfortabel aanvoelt. Ik blijf hier sowieso langskomen. Al duurt het soms wat langer vooraleer ik aan mijn blogfeed toekom. Dat van je lijstjes met leuke blogposts herken ik ook. In het begin overwoog ik om Blogger Lovin frequenter te delen maar eigenlijk vind ik het wel leuk om het slechts éénmaal in de maand te doen. Tegen dan heb ik een hele hoop leuke blogposts opgeslagen en heb ik dus een mooi aanbod om een selectie uit samen te stellen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…2017: Shelfies #4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: