Boek Blogger Biecht #1 (Kerstmis editie)

8 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik weet het eigenlijk niet… Nou ja, dat ik misschien financieel gezien nog meer tijd in mijn blog kan steken.
  Emmy onlangs geplaatst…BAK dag #26 | Win de boeken van Hati BellMy Profile

 2. Mandy van Beek schreef:

  Ik zou mijn droomhuis kopen.
  MΓ©t bibliotheek natuurlijk! Een gamekamer voor mijn vriend.
  En een overdekte, grote achtertuin voor mijn katten hahaha.

 3. Ik zou een groot landhuis willen met een zwembad achterom en paardenstallen met genoeg grond en heerlijke uitrij mogelijkheden. En dan natuurlijk een mooie bibliotheek in m’n huisje <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|TAG TIME TUESDAY| Ringing in the new year Book TAGMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik zeg steeds tegen mijn echtgenoot dat ik zelfs wanneer we ooit een grote Lotto-prijzenpot zouden winnen, nog steeds in ons huisje wil blijven wonen. Alleen lijkt het me dan wel leuk om ook een buitenverblijfje te hebben. Ergens in een bos waar je even offline gaat en helemaal tot rust kan komen. Uiteraard met een uitgebreide bibliotheek binnen handbereik. Als we dan toch mogen dromen lijkt het me ook heel leuk mocht er (zonder ons huis af te breken) een ondergrondse bibliotheek kunnen worden aangelegd. Tja, ik heb nu eenmaal veel fantasie. Die bibliotheek wordt dan ook meteen automatisch aangevuld zodra er een boek uitkomt dat ik echt graag wil hebben. πŸ˜‰
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #85My Profile

  • Als ik een lekker plekje had zou ik ook blijven wonen maar ik vind de wijk waar ik woon echt afschuwelijk hihi! Ik hoop de komende 5 jaar te kunnen verhuizen!

   Die automatische aanvulling lijkt mij ook wel wat πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: