Boek Blogger Biecht #7 | Blogdesigns?

9 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Zelf houd ik veel van sites met een rustige witte of sepia achter grond. Ik ben het helemaal met je eens dag je niet al 3/4 van een blog op de homepage moet zien staan. Ik merk zelf dat ik dan niet altijd doorklik om het laatste stukje nog te lezen.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: Unplugged van Donna FreitasMy Profile

 2. Emmy schreef:

  Ik vind het blogdesign een van de belangrijkste dingen. Een onverzorgde layout kan er voor zorgen dat ik een blog niet meer bezoek.
  Emmy onlangs geplaatst…Manipulator (Observant #2) – Ole NylandMy Profile

 3. Laura schreef:

  Als beginnend blogger ben ik zelf ook nog een beetje aan het zoeken naar het juiste design, dus dank je voor deze post. Van die more-knop had ik nog nooit gehoord, vond het al zo irritant dat alles meteen helemaal op home stond. Weer wat geleerd, ga er meteen mee uittesten. De over mij pagina vind ik ook erg belangrijk, is ook één van de eerste dingen die ik zelf heb gedaan, altijd interessant om te lezen bij andere bloggers.
  Laura onlangs geplaatst…Lezersevenement Best of RomanceMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik hou er vooral van wanneer zo’n lay-out een mooi én herkenbaar geheel vormt. Wanneer je meteen weet ‘Ah ja, ik ben op de blog van x terechtkomen’. Drukte en chaos zijn twee zaken die me niet aanspreken maar verder maakt het me niet echt uit. Zelf neig ik eerder naar een vrij sobere lay-out maar ik vind sommige blogs die meer kleur en illustraties bevatten vaak perfect aansluiten bij het beeld dat ik me van een specifieke blogger heb gevormd.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Op de rand van het niets – Corinne DuyvisMy Profile

  • Ja dat heb ik ook zo! Iets herkenbaars is inderdaad erg leuk! Ik ben ook erg blij met mijn gifjes en afbeeldingen met mijn snuutje! Maakt meer eigen! Zoals ik bij elke raaf nu meteen aan jouw blog denk!

   • zwartraafje schreef:

    Die herkenbaarheid maakt het echt nog leuker hé. Op een bepaald moment heb ik er ooit zelfs een lijstje van samengesteld vermits ik merkte dat ik bij bepaalde voorwerpen, games, acteurs of dieren meteen aan specifieke bloggers moest denken. Bij Wonderland denk ik meteen aan jou en Silke, bij paranormal romance aan Melissa, bij uiltjes aan Emmy, bij eenhoorns aan Ellis, bij … ik zou zo nog wel eventjes kunnen doorgaan. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…2017: Shelfies #4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: