Book Blogger Hop | a Bookish (Killer) Habit!

12 reacties

 1. Do schreef:

  Wat een leuke vraag. Ik denk eerlijk gezegd dat ik wel een killer ben, ik doe het niet met opzet, maar soms komt het toch voor dat ik de rug van een boek breek 🙁 🙁 🙁
  Do onlangs geplaatst…Boeken uit mijn kastMy Profile

 2. Nicky schreef:

  Dingen zoals het boek dubbelvouwen, of ezelsoren doe ik echt niet. Maar ik vind het eigenlijk wel tof als je ziet dat een boek gelezen is. Ik doe dus wel voorzichtig, maar van mij mag je best vouwen in de rug zien 🙂

 3. Marcella schreef:

  Ik ben echt een ‘rug knakker’. Vind dat een heerlijk gevoel.
  Ik lees hem niet als magazine, zo omgeklapt. Maar vouw hem wel goed open zodat het boek wat open blijft staan als ik lees . Haha

 4. Isabelle schreef:

  Oeps, ik ben wel een beetje een killer! Dubbelvouwen zou ik echt nooit doen en ezelsoren heb ik ook al jaren niet gedaan (zeker niet met zo’n flinke collectie boekenleggers haha). Maar de ruggen van mijn paperbacks zijn zeker gebroken, je ziet meestal wel of ze zijn gelezen. En mijn Harry Potters zijn helemaal scheef van het opnieuw en opnieuw en opnieuw lezen.
  Isabelle onlangs geplaatst…How I Met My Book #2 | Dangerous Girls – Abigail HaasMy Profile

 5. Sandy van der Kolk schreef:

  Ik ben ook heel voorzichtig en zuinig op mijn boeken! Waarschuw mijn kids ook altijd als ze te dicht bij mijn boeken aan het dollen zijn

 6. zwartraafje schreef:

  Ik krijg het zelf ook niet over mijn hart om de rug van een boek te krakken maar dat andere mensen dat wel doen stoort me eigenlijk niet op voorwaarde dat het om hun eigen boeken gaat. Enkele jaren terug zag ik op de Boekenbeurs twee tienermeisjes aan de stand van een uitgeverij een boek openslagen én volledig dubbelslagen om het ‘in te zien’ en het vervolgens niet te kopen. Dat vond ik echt niet kunnen. Met je eigen boeken mag je doen wat je wil maar met geleend leesvoer ga je voorzichtig om.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Favoriete Fantasy boeken die ik las in 2017My Profile

 7. Annabel schreef:

  Nope dat doe ik dus ook niet! Verschrikkelijk is dat als mensen dat doen.
  Annabel onlangs geplaatst…Book blogger hop #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: