Book Blogger Hop | Eclectic Blog?

9 reacties

 1. Joanydvv schreef:

  Het probleem met een statische startpagina is dat mensen bij binnenkomst niet in een oogopslag kunnen zien dat er ge-update is. Terwijl dat juist heel belangrijk is voor een blog. Persoonlijk zou ik dan eerder gaan voor een setje buttons op een opvallende plek in de sidebar of boven je content (met eronder je blogfeed) of een slideshow waarin je de vele kanten van wonderland naar voren laat komen.
  Maar blogs zijn zo persoonlijk; ik zeg dan ook niet dat mijn woorden gospel zijn. Kijk zelf wat je belangrijk vind (en mooi) want uiteindelijk kun je toch het beste doen wat bij jou past
  Joanydvv onlangs geplaatst…App uitgelicht; Readiculous op AminoMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Ik sluit me aan bij wat Joany zegt. Maar ik heb makkelijk praten ik kom praktisch dagelijks op je blog haha.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenworm #5My Profile

 3. Do schreef:

  Eclectic Wonderland klinkt inderdaad best tof, haha! Ik vind het persoonlijk fijner om een startpagina te hebben zoals hij nu is, zodat je makkelijk alle artikelen op een rijtje ziet en er geen kan missen.
  Do onlangs geplaatst…Gelezen in januariMy Profile

 4. Isabelle schreef:

  Een Wonderland kan niet anders dan eclectic zijn toch?! <3
  Ik klik eigenlijk bijna altijd vanuit de mail naar het artikel dat ik wil lezen dus heb niet echt een mening over je startpagina. Ik denk wel dat mensen waarschijnlijk meer lezen als het al op de startpagina te vinden is maar dat kan ik natuurlijk helemaal mis hebben! Een combi zou het mooist zijn maar weet niet zeker of dat kan?
  Isabelle onlangs geplaatst…Review|Everything She Needed -Christina ButrumMy Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Oh, daar had ik eigenlijk nog niet over nagedacht. De filmstukjes sla ik soms over vermits ik niet zoveel films zie. Net zoals ik bij andere bloggers soms de Netflix-lijstjes oversla vermits ik toch geen Netflix heb en anders alleen maar zin krijg in dingen die ik niet kan zien. Doordat ik je al langere tijd volg en bijna elke blogpost lees weet ik uiteraard perfect dat je veel meer dan filmlijstjes deelt. Normaal ga je als nieuwe bezoeker toch sowieso even op verkenning dus dan zullen ook zij binnen de kortste keren ontdekken dat je blog heel gevarieerd is lijkt me. Ik heb door die foto trouwens echt zin gekregen om aan een haardvuurtje te gaan lezen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #113My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: