Book Blogger Hop | Something old, something new?

6 reacties

 1. Annemieke schreef:

  Ik pas zelden iets aan (tenzij het een spelfout is dat ik later zie of een ander soort foutje). Wel pas ik de komende maanden wat aan omdat photobucket zo stom deed en ik dus alle foto’s die niet meer te zien zijn weghaal of een andere neerzet. Niet dat ik daar veel zin in heb haha.

  Het is ook veel te leuk om posts te zien zoals ze toen waren.
  Annemieke onlangs geplaatst…Swipe, You’re Not Good EnoughMy Profile

 2. Do schreef:

  Leuk artikel! Ik vind jouw artikelen ook altijd erg leuk om te lezen, aangezien ze niet perfect zijn maar gewoon ‘gezellig’ om te lezen, haha!
  Do onlangs geplaatst…Love, Hate & Other Filters – Samira AhmedMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb al wel eens een spellingsfout aangepast maar dat is het wel zo’n beetje. Oh nee, onlangs heb ik een aantal blogposts verwijderd nadat ik een tweet had gelezen van een blogster die een boete had gekregen via een incassobureau omdat ze foto’s had gebruikt die niet van haar waren. Helemaal in het begin heb ik die fout ook enkele keren gemaakt en dat was op zich al aangepast maar vermits ik niet zeker was hoe het zat met memes heb ik nog heel wat foto’s verwijderd. Bij sommige blogposts in mijn Listomania rubriek vielen hierdoor volledige blogposts weg. Zo had ik er eentje met bijzondere bibliotheken (maar geen eigen foto’s natuurlijk), wishlists met foto’s uit webshops, …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Januari 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: