Book Blogger Hop | Thanksgiving Party?

4 reacties

  1. Annabel schreef:

    Sarah J. Maas dat lijkt me logisch haha
    Annabel onlangs geplaatst…Interview met Marijke F. JansenMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Oh, wat leuk dat er weer een Book Blogger Hop verschijnt. Ik heb er tot nu toe nog maar eentje gedaan en dat was toen Joany vroeg hoe mijn Blog Dream Team er uit zou zien. Ik ga hem alvast opslagen en zien wanneer ik hem een keertje kan invullen. Al zal dat waarschijnlijk niet zijn voor de voorgeschreven termijn. Ik begin dus weer meteen met vals te spelen. Bloos, bloos
    zwartraafje onlangs geplaatst…De beer en de nachtegaal – Katherine ArdenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: