Book Haul 2016 #2

6 reacties

 1. mooie bookhaul <3
  Ik ben met mijne ook bezig achter de schermen.
  Is ook weer vreselijk uit de hand gelopen allemaal hahahaha…
  melissasbookworld onlangs geplaatst…#TastyPastryBookTagMy Profile

 2. Conny Schelvis schreef:

  #zegtelkeboekenwurmelkemaand.. hmm die is herkenbaar.
  Ik mocht niets meer kopen tot TBR-Pile met 10 was gezakt. Maar ja dan komt er weer een recensie exemplaar en stijgt ie weer een beetje… En dat terwijl ik de nieuwe Hendrik Groen echt wilde hebben. Na het slagen van examen en extra duw in de rug van mede-blogger mocht ik mijzelf verblijden met bezoek aan boekenwinkel… fout fout fout… ik kocht dus niet alleen Hendrik Groen… zucht.. maar ook een boek over dementie, een boek over lezing waar ik heen ging, een deel van de Gone-serie voor mijn dochter en een mooie feelgood roman van Spielman en uiteraard het boekje van Jan Terlouw #zucht..
  Conny Schelvis onlangs geplaatst…TBR-Pile update (februari)My Profile

 3. Marielle schreef:

  Oh ik ben super benieuwd naar Misschien ooit en witheet!! Wat een mooie haul zeg 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: