Wrap up & Book Haul 2017 ♥1

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Ik ben eigenlijk super braaf geweest in januari. Als ik me niet vergis las ik 12 boeken waarvan er 7 uit mijn eigen collectie kwamen. Vermits ik slechts drie kringloopvondsten niet kon laten liggen mocht ik dus vier boekjes van mijn TBR halen. Alleen heb ik ondertussen een beetje een leesdip en heb ik mezelf na de tegenslagen van januari getroost met een bestelling van 6 nieuwe boeken. Deze maand gaat dus waarschijnlijk een nuloperatie worden wat het ‘Lees meer eigen boeken’-project betreft. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen … de sleutel tot ontsnappingMy Profile

    • Ah bah die leesdipjes ook! Maar 12 boeken gelezen in januari waarvan 7 van je tbr stapel is ontzettend netjes! Een nieuwe lading boekjes is natuurlijk een heerlijke troost, en die tbr? Tja die blijft er toch altijd wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: