Book Haul November 2017 ♥ Kijk je mee?

14 reacties

 1. Do schreef:

  Wat heb je veel leuke boeken gelezen en gekregen! Ik vond Vogelvrij echt een leuk boek om te lezen, ik ben benieuwd wat jij er van gaat vinden 🙂 Ik ben erg benieuwd naar Library Kiss en naar There Is Someone Inside Your House. Ik heb deze maand 15 boeken gelezen, al zaten daar ook wat audioboeken en studie-gerelateerde boeken bij.
  Do onlangs geplaatst…Vogelvrij – Sebastien de CastellMy Profile

  • Ik ben heel erg verwend deze maand! Ik heb Library Kiss net uitgelezen dus die recensie verschijnt binnenkort op de blog! There Is Someone Inside Your House ook trouwens 🙂 Wel een mooi aantal ook al zijn het ook een paar luister en studieboeken!

 2. Annabel schreef:

  Mooie haul hoor! Ik hoop mijn haul straks ook online te kunnen zetten.
  Annabel onlangs geplaatst…Unboxing Celebrate books box: Arabian NightsMy Profile

 3. Isabelle schreef:

  Heerlijke haul! Ik ben zelf meteen begonnen aan The Last Namsara
  Ik had echt een mega goede leesmaand, 13 boeken!! Wel inclusief wat kortere boeken maar ook wat hele dikke boeken 😀 en denk ik dat ik dit jaar misschien wel de 100 boeken ga halen!!! Heb er nu 88 gelezen.
  Heb deze maand 9 nieuwe boeken binnen gekregen, best netjes al zeg ik het zelf haha.
  Isabelle onlangs geplaatst…Wishlist Wednesday| Anticipated Releases DecemberMy Profile

  • Oeh netjes!!! 13 boeken! Ik ben nu bezig in boek 99 dus ik red mijn challenge dit jaar weer! 9 boeken is inderdaad keurig! Ik ben zo benieuwd naar al onze december hauls met alle pakketjes, cadeautjes en boekboxen! Worden vast buitensporige hauls!

 4. NICE HAUL! En je hebt je goed gedragen zeg met de eigen aankopen haha.
  Vogelvrij is mooi he <3 echt zo'n gaaf boek!!
  En slapende reuzen lijkt me ook echt awesome, die staat op m'n wishlist al een tijdje.
  en tja.. ONWEERSTAANBAAR.. mijn hemel. Ik zou eigenlijk nog zeggen; leg je lux read aan de kant en lees onweerstaanbaar hihi.

  als we hopelijk ooit een groter vrijstaand huis hebben, en ik iemand vind die een beetje handig is – manlief heeft 2 linker hadden he whaha – dan wil ik ook een mini bieb neerzetten in m'n voortuin <3 Kijk daar nu al enorm naar uit.
  Ik ben zo benieuwd naar the last namsara en het is zo tofffff dat de Fairylooters een ARC kregen van Furyborn. Ben stiekem wel heel erg jaloers op jullie papieren editie haha.
  Maar dat boek is echt EPICCC. Dat wordt denk ik echt een van de grote successen van 2018 als je het mij vraagt!!

  En there is someone inside your house gekocht.. aaaargh – geloof datk je daar toen over geappt hjad nog idd – want die stond op je kerst lijst wat je mij gaf, I.D.I.O.T. hahahaha
  En leuk dat je met Library Kiss nu een secret santa blij kunt maken. Het is volgens mij echt een geweldig boek en eentje die heel geliefd gaat zijn onder de deelnemers van SS.
  Ik lees momenteel de nieuwe Kasie West, die December 26 uit komt, en ik vind haar boeken zo leuk <3

  Ik ben nog bezig met de wrap up en uitzoeken van wat ik nu precies uit las enz. dus ik heb nog even geen cijfers daarvan.
  En mijn haul… gekochte papieren exemplaren viel voor mijn doen reuze mee al zeg ik het zelf.
  En nog een aantal recensie boeken ontvangen. Maar mijn e-book haul is wel erg gigantisch deze maand – oops.

  En ik heb de laatste maanden niet alles wat ik binnenkreeg meteen in Goodreads gezet op mijn shelf, dus mijn telling klopt helaas niet van de fysieke boeken momenteel. Hij geeft nu op Goodreads aan dat er – je gelooft het niet – 626 boeken staan HAHAHAHAHA. Maar oke, dat klopt ook niet helemaal dan, want ik heb een aantal dus niet bijgewerkt helaas. Dus dat wordt in de toekomst, in Januari ofzo, maar weer eens alles overnieuw erin zetten. THE JOY *sarcasm

  • Whahahaha hoe toevallig 626!!!! Nou ja ik kocht natuurlijk de cb box en de fl… dan nog de losse boeken die helaas in NL lekker duur zijn en de FL box van december samen met alle Santa cadeautjes en extraatjes en dan ook nog de verzending……….. whahaha mijn budget was er toen wel door heen en dan ook nog de tickets voor 2 boek events! Maar ik verwacht met de Secret Santa, de Secret Sint en onder de boom weer zat moois te krijgen 🙂

 5. Sandy van der Kolk schreef:

  Dat is een flinke lijst!! Ik heb in november 2 boeken voor een leesclub ontvangen, het Nederland Leest boek uit de bibliotheek meegenomen, 2 boeken gewonnen, 1 gekocht en de twee boeken uit de laatste Fairyloot 🙂 🙂 In totaal heb ik er 4,5 gelezen, ik ben niet zo’n snelle lezer dus voor mij is dit wel netjes 🙂

 6. Damnnnn, dat is een hoop! En yeeeeey je hebt Vogelvrij in huis 😀 Echt een tof boek!
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…The Friday Five: Rode boekenMy Profile

 7. Marcia schreef:

  Ontwakende goden!! <3 veel leesplezier 😀
  Marcia onlangs geplaatst…November: een lastige maand, maar gelukkig waren er boeken om mij te troostenMy Profile

 8. zwartraafje schreef:

  Oh, dan moet ik de wedstrijden zeker in het oog houden want ik ben benieuwd naar Library Kiss. Danzij ons midweekje Centerparcs kon ik uiteindelijk nog wel enkele boeken lezen in november maar lang niet zo veel dan dat ik er nieuwe binnenkreeg. Ik had namelijk belachelijk veel geluk bij een aantal kringloopwinkels en sinds vrijdag ben ik de gelukkige eigenaar van enkele nieuwe boekenkastplanken. Nu nog eens de tijd en vooral energie vinden om die te installeren. 🙂

  Zo’n minibieb vind ik super fijn. Ik moet nog eens opzoeken of er toevallig eentje in onze buurt is gekomen. De laatste keer dat ik dat opzocht was er in de verste verte niets te bespeuren. Misschien moet ik maar enkele boeken waterproof inpakken en ze ergens in het wild verstoppen en vervolgens een hint posten in boekenjagers op facebook.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek : Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: