Bookish Tag | Confessions

3 reacties

 1. Do schreef:

  Haha leuke tag, en wat heb je veel boeken. Ik zou niet weten hoeveel ik er heb eerlijk gezegd :$ Ik heb namelijk twee kasten, een bij mijn ouders en een op mijn kamer.
  Do onlangs geplaatst…Winter – Marissa MeyerMy Profile

  • Toen ik begon met bloggen heb ik al mijn boekjes uit de kast gehaald en ze met Goodreads toegevoegd! Nu scan ik elk nieuw boekje en dus weet ik precies hoeveel juweeltjes ik heb!

   Nu ben ik best nieuwsgierig naar jouw aantal!

 2. zwartraafje schreef:

  Momenteel weet ik het exacte aantal niet. Bij de laatste Boekenkast in cijfers waren het er 798. BInnenkort moet ik eens opnieuw aan het tellen gaan. Er zijn er vrij veel weggedaan maar er zijn evengoed een heel aantal nieuwe boeken bijgekomen. Ik kan het dus moeilijk inschatten. Wel weet ik dat mijn eigen tbr – ondanks mijn pogingen om zoveel mogelijk eigen boeken te lezen – nog steeds 127 ongelezen boeken telt.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek: Sebastien de CastellMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: