Bookish Tag | De langste boektag!

7 reacties

 1. Do schreef:

  Leuke tag! Ik denk toch dat Harry Potter and the Order of the Phoenix het dikte boek is dat ik ooit las. Al waren The Book Thief (552 pagina’s) en The Secret History (559 pagina’s) ook behoorlijk dik.
  Do onlangs geplaatst…Geekerella – Ashley PostonMy Profile

 2. Joanydvv schreef:

  Voor mij is het vast en zeker een van de delen in de outlander reeks. *controleert het even*
  Yep; mijn dikste boek was ‘Het vlammende kruis’ van Diana Gabaldon met 1.056 pagina’s. Worth it.

 3. Isabelle schreef:

  Hahahaha ik heb nu al zin in deze tag <3
  Isabelle onlangs geplaatst…Tag|Reader ProblemsMy Profile

 4. Annabel schreef:

  Ik was al bang dat ik heel lang bezig zou zijn haha. Bedankt voor de tag! En beel plezier met de Sarah J Maas boeken, maar dat komt zeker goed.

 5. zwartraafje schreef:

  Net als bij Joany was ook voor mij een boek van Diana Gabaldon het dikte tot nu toe. Ik was trouwens helemaal vergeten dat Harry Potter and the Order of the Phoenix meer als 800 bladzijden telde. Dit is er alvast eentje voor in mijn tag-mapje waar ik ooit – ooit eens aan ga toekomen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Januari 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: