Bookish Tag | Reader Problems

8 reacties

  1. aah die gepersonaliseerde GIFjes zijn echt superleuk!! Passen perfect bij deze leuke tag 😀
    melissasbookworld onlangs geplaatst…| WRAP UP | Januari 2017My Profile

  2. Super die gifs :-). Ik herken wel wat reader problems.. Ik probeer ook wel altijd een boek uit te lezen, zelfs al vind ik er niks aan. Gelukkig is dit nog niet al te vaak gebeurd en sinds het bloggen nog minder want ik let nog meer op de goede aanbevelingen. Ik huil nooit bij een boek maar als ik voel dat er op het einde een emotionele scene begint aan te komen dan wacht ik ook tot ik wel even thuis ben om er ‘ten volle van te kunnen genieten’. Leuke tag!
    Inge – The Belgian Reviewer onlangs geplaatst…Using Calibre: adding a coverMy Profile

  3. Sanne schreef:

    Oh wat een leuke tag! Zal m snel gaan invullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: