Bookish Tag | The School Book Tag

5 reacties

 1. Bedankt voor de tag lovely <3!! Heb 'm ingepland!

  Zit nu al te bedenken wat ik in godsnaam bij BIOLOGY moet gaan antwoorden hahaha. Ik wist al niet wat ik ermee moest toen je me erover appte, lol. Nu zit ik er echt mee 'opgescheept' hahahaha. Nja, komt wel goed 😉
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| BLOGISH ITEM | Popular book(series) I still haven’t read – oops – part 2My Profile

 2. Do schreef:

  Leuke tag! Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar Suzie en de Kwallen 🙂 Een boek dat mij aan een liedje deed denken toen ik hem uit was, was They Both Die At The End door Adam Silvera, dit boek deed mij denken aan het liedje Angel van Sarah McLachlan.
  Do onlangs geplaatst…Homegoing – Yaa GyasiMy Profile

 3. Suzy en de kwallen is inderdaad een prachtboek! 😀 Bedankt voor het taggen, ga hem zeker eens invullen 🙂
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: LivestreamMy Profile

 4. Ik heb Suzy en de Kwallen niet gelezen, maar hij ziet er van de buitenkant al mooi uit! Die kwallen op de zijkant
  Michelle @ The Writing Hufflepuff onlangs geplaatst…Books Set in The Netherlands: So Many Opportunities!!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: