Booooooookish Tag | Halloween

10 reacties

 1. Annabel schreef:

  Wat een leuke tag! Bij mij lag The dead house op mijn TBR die heb ik inmiddels gelezen.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: One dark throne van Kendare BlakeMy Profile

 2. Larissa schreef:

  Leuk om te lezen! En wat een goed idee! Halloween is een van mijn favoriete feestdagen n ik kijk elk jaar weer uit naar feestjes met vrienden.

  Wat ligt er op mijn Halloween TBR stapel? Ik herlees dan nog wel eens Fish & Ghosts (Hellsinger 1) van Rhys Ford of The Meteora Trilogie van Evelyn Shepherd. Dit jaar wil ik ook proberen om Neil Gaiman’s The Graveyard Book te lezen. Die staat al heel lang op mijn lijstje!

 3. DIE PLAATJES, ieeeeeeeeeeeeeeh!!
  Een hele leuke tag ja!!
  Die van mij komt a.s. dinsdag online.

  Ik heb momenteel 3 boeken op de tbr liggen:
  – the dead house
  – girl of nightmares
  – shutter

  En nog een berg scary books op mijn wishlist haha
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| TBR THURSDAY |My Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Oei, ik heb eigenlijk geen echte griezelboeken klaarliggen. Wel hoop ik een aantal films opnieuw te bekijken. Zaken als Hocus Pocus, De heksen van Roald Dahl (als ik die film te pakken krijgen alleszins), The Craft, Practical Magic, …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Tegenstellingen #2My Profile

 1. 25 oktober 2017

  […] Tag zag ik voorbij komen bij Kwante in wonderland en ik vond hem zo leuk dat ik gevraagd heb of ik hem over mocht nemen. Dit mocht gelukkig en […]

 2. 26 oktober 2017

  […] season I wanted something Halloween related. A friend of ours from Kwante in Wonderland posted this Halloween tag last week, so I thought I would tag myself. Continue reading if you want to see what this Halloween […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: