Bump in the Night Book Tag

4 reacties

 1. Annabel schreef:

  Heb nog niet eens een reactie achter gelaten, maar super toffe tag! Ik ben hem op dit moment aan het invullen haha
  Annabel onlangs geplaatst…Aanbevelingen: Vampier boekenMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ja! Team Eric
  Ik heb net nog een super dun boekje gelezen dat Charlaine Harris schreef om haar fans te laten weten hoe het haar personages verging en ik was er helemaal NIET blij mee. Om de één of andere reden heb ik mezelf dankzij al de fanfiction die ik nadien las zo’n beetje wijsgemaakt dat het boek wel eindigde zoals ik wilde én dat boekje heeft me weer even met beide voeten op de grond gezet.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Tikkertje! Maar dan met boeken.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: