|Column|Deze BookNerd en haar BookBuddies!?!?

14 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Mooi en leuk geschreven. Een uber booknerd ben ik niet, maar mag zeer graag lezen en dat is dan ook bijna dagelijks. Mijn TBR lijst groeit iets, maar gelukkig niet de stapels in huis. Ik zet ze op een lijstje klaar, mijn boekenboodschappenlijst .
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Kleuren voor volwassenen.My Profile

  • Ik ben vaak bang dat als ik een boek op mijn to buy lijstje zet hij opeens niet meer verkrijgbaar is… dus koop ik ze zodat ze al in mijn kast staan 😉 zo heb ik mooi gevulde kasten en altijd iets nieuws te lezen binnen handbereik! Hoe lang is jouw boekenboodschaplijst?

   Dank je wel voor je complimentje 😉

 2. Jenny schreef:

  Wauw dit is zooo herkenbaar! Ook die bol afhaalpunten haha. Maar zou ondertussen echt niet meer weten wat ik zonder mijn bookbuddies moest! Want in mijn omgeving snapt ook niemand mn liefde voor boeken. Als ik weer eens een geweldig boek uit heb en zit te balen dan lacht ie me eerder uit dan medeleven te tonen

  • Hier precies zo, laatst las ik een boek wat echt een onwijs zielig stuk had dus ongemerkt (zo diep zat ik in het boek) liepen de tranen over mijn wangen. Ik werd uit mijn boek gehaald doordat hij keihard in de lach schoot!! Zit je nou echt te huilen???

   Zucht… als ik zou kunnen gooide ik het boek dan naar zijn hoofd… vind ik zonde van het boek 😉

 3. Jenny schreef:

  Helaas heb ik ook niemand in mijn omgeving die ware booklove begrijpt. Soms ratel ik super enthousiast over welk boek uit komt of iets wat in een boek gebeurt en dan kijkt mijn lieve vriend heel geïnteresseerd ook al weet ik dat hij no clue heeft waar ik het over heb :p en irriteer ik mijn ouders wanneer ik zeur of ik naar de kringloop mag om vervolgens uren tussen de boeken te zoeken. Maar het is fijn om dmv Internet te weten dat ik niet de enige ben 🙂 geef mij maar een avondje lezen ipv stappen! (Ik hou sowieso niet van stappen)

  • Hahaha hier krijg ik ook zo’n lege blik als ik vol enthousiasme vertel over mijn nieuwe boek! Lastig als je zelf zo van lezen houdt en mensen om je heen dat niks vinden! Ik ben blij als straks mijn smurf de YA leeftijd heeft… Kunnen we samen heerlijk uren over de boekjes kletsen!

 4. zwartraafje schreef:

  Ja! Ik heb het geluk dat ik zowel online onder mijn bloggervrienden als in real life boekenvriendinnen heb. In het echte leven mag het er dan maar één zijn maar we kunnen tijdens onze bijpraat-afspraakjes wel onbeperkt over boeken praten en snapen het allebei wanneer iemand helemaal de kluts kwijt is na het lezen van een bepaald boek. Anderen sanppen dan weer niet waarom ik zo geëmotioneerd kan geraken van fictie want ‘dat is wel niet echt hé’.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Het blauw van de baai – Nora RobertsMy Profile

 5. Het is echt fijn om gelijkgestemde zielen te vinden die ook evenveel lof hebben voor jouw lievelingsboeken en auteurs. Bookbuddies hebben is super en sinds ik mijn blogje heb, heb ik dit pas echt ontdekt.
  The Belgian Reviewer onlangs geplaatst…Real Neat Blogger AwardMy Profile

 6. Story addict schreef:

  Amen! 🙂 Ik heb ook geen real-life-bookmatties, maar gelukkig zijn er een hoop andere bloggers die hun liefde en passie voor boeken wel met me willen delen 😀 Dus, alle lieve mensen die dit lezen (dus jij ook Kwante): Keep yp the good work en tot laterzz! 🙂
  Story addict onlangs geplaatst…[recensie] Disclaimer – Renee KnightMy Profile

 7. tamara schreef:

  Wat een herkenning. Mijn tbr bestaat uit 543 boeken, heb besloten om een koopstop in te lassen, maar er komen nog zoveel mooie boeken uit.

  Maar ook het huilen tijdens het lezen. Mijn vriend zit me dan aan te kijken en zegt doodleuk het is maar een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: