Mad as a Hatter Book Buying Tag

5 reacties

 1. MelissaPötgens schreef:

  Oh dat verschilt heel erg….. de ene maand is het maar zo € 200,- (alsjeblieft mijn allerliefste mannetje van de hele wereld, lees dit niet!!!) en een andere maand is het misschien maar € 15,- (Dit jok ik heel erg!)

  whahahahaha heerlijk herkenbaar!
  Maar je kunt er denk ik wel vanuit gaan dat manlief van jou dit niet leest en gelukkig voor jou beheer jij de administratie hihi. Da’s hier dus andersom, dus hier is het vaker wel confrontatie als manlief ziet dat ik Weer wat gekocht heb… Eh schat, da’s een pre-order van maaanden terug.. En dan zie je hem heel bedenkelijk kijken omdat ik dat al een paar keer eerder zei in diezelfde maand hahahaa (al is het deze maand echt zo, dat ik meerdere pre-orders kreeg hihi)
  MelissaPötgens onlangs geplaatst…Reading Journal – For Book Lovers, PRE-viewMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Oh ik weet nog dat ik een keer een dergelijke tag invulde en dat ik schrok van het maandelijkse bedrag. Ik was er toen echt van overtuigd dat het minder ging zijn maar eigenlijk was het nog steeds een braaf aantal hoor. Vermits ik zelf geen inkomen heb probeer ik daar echt wel op te letten. Meestal betaal ik mijn nieuwe aanwinsten dan ook met kerst -of verjaardagsgeld en anders met het geld dat ik krijg voor boeken die ik verkoop. Af en toe moeten er immers enkele boeken plaats ruimen voor nieuwe aanwinsten anders kan ik niet alles in mijn boekenkasten kwijt.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn boekenkasten in cijfers #2: 2016My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: