De Harry Potter Book & Movie Tag

4 reacties

  1. Marcia schreef:

    Echt een super leuke tag! Nu heb ik ook zin in een marathon van alle films ;D
    Marcia onlangs geplaatst…The Entertainer AwardMy Profile

  2. Tamara TS schreef:

    Leuk, leuk, leuk! Ik hou van de hele wereld van HP. Ik kan de merchandise ook nooit laten liggen. Ooit van mijn beste vriendin boek 4 gekregen, waardoor ik de rest wel moest kopen. En bij boek 5 stond ik al voor de Engelse versie midden in de nacht in de rij, zo verslavend. Mijn favoriete stukje in de films is wanneer Minerva Anderling de harnassen tot leven brengt om Zweinstein te verdedigen. Dan kan ik helemaal sentimenteel worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: