Did I Mention I Love You? – Estelle Maskame

6 reacties

 1. Nienke schreef:

  O, wat een fijne review. Ik twijfelde of ik dit boek moest gaan lezen of niet, maar hmm, nu neig ik toch meer naar niet. Iedereen heeft er wel over, maar meestal vind ik de boeken die zo’n enorme hype hebben echt helemaal niks.

  • Dank je wel voor je complimentje! Tja het is niet dat het een slecht boek is dat zeker niet. Maar er zaten wel grote stukken ergernis in, helaas! Wellicht dat ik na het lezen van boek twee wel in de ban raak maar voor nu verwacht ik dat niet 😉

 2. Evelyn schreef:

  Ha! Echt genoten van je review, helemaal mee eens, en toch…het las wel erg lekker weg 😀

 3. Ik wou dit boek supergraag lezen maar nu precies toch ietsje minder, ik vrees dat ik me misschien n beetje te oud voel voor dit, al ben ik normaal wel fan van YA. Super hoe je die tekst zo tevoorschijn kan laten komen, wat een coole magic tool! Ik ben dan ook super in Word maar daar stopt het ook. Bedankt voor je review die ik met veel plezier heb gelezen!
  The Belgian Reviewer onlangs geplaatst…Do you like an ugly cry too?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: