Dit is het boek voor ouders met een leven – Barbara van Erp & Femke Sterken

2 reacties

  1. “Ik zie er nu al tegenop dat hij straks geen luiers meer hoeft. Niet meer die rollende lach als ik op zijn piemeltje blaas.”

    AHAHAHAHA O.M.G.
    Nouuu, ik als mama van een jongetje zijnde kan vertellen dat ik toch wel ECHT blij ben dat ik al nu op z’n minst overdag niet meer aan de luiers hoef. En nee, ik blies en blaas dus niet op zijn piemeltje hahahaha..

    Verder dan die idiote zin .. lijkt het me wel een grappig boek haha. Ik lees regelmatig posts van me-to-we, welke soms herkenbaar zijn. Soms plaatsen ze artikelen waarbij ik denk; dit kan echt niet gewoon en ’t slaat nergens op.. Maar ze weten wel heel veel herkenbare momenten en dingen van het ouderschap met leuke humor neer te zetten.
    melissasbookworld onlangs geplaatst…| PERSONAL | 1000 vragen aan jezelf #32My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: