Duizend vragen aan jezelf #55

4 reacties

  1. Suus schreef:

    Leuk om je zo wat beter te keren kennen! Op insta like je natuurlijk foto’s etc maar persoonlijk is ook leuk!

  2. zwartraafje schreef:

    Ik wil heel graag ooit nog een keer naar Londen geraken. Met mijn gezondheid is dit wat moeilijker maar ik blijf er toch van dromen tot het ooit een keertje lukt. Het lijkt me heerlijk om de boekenwinkels te plunderen, de sfeer op te snuiven, over een markt te slenteren, … en uiteraard ondertussen ook van de geweldige accenten te genieten.
    zwartraafje onlangs geplaatst…ValpartijenMy Profile

    • Dan zal ik voor je duimen! Ook ik ben nog nooit in Londen geweest en hoop er een keer heen te gaan met de nieuwe trein vanaf Amsterdam volgend jaar! Ik wil dolgraag een keer naar al die boekwinkels en stiekem ook wel naar alle Harry Potter dingetjes! Iets wat me ook trekt is Kerst in Londen, geen idee of het echt zo magisch is maar dat idee heb ik wel πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: