Duizend vragen aan jezelf #56

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Als in ‘geen verantwoordelijkheden maar wel een poetsvrouw die ervoor zorgt dat alles proper blijft en goedgevulde rekening-accounts zodat alle rekeningen probleemloos betaald kunnen worden?’
    Dan kruip ik met veel plezier én zonder schuldgevoelens in de zetel om mijn gigantische tbr weg te lezen. Misschien kom ik dan zelfs eventjes niet meer online omdat ik helemaal ben weggedoken in mijn fantasywerelden. Momenteel ben ik me immers te vaak bewust van alles dat nog moet gebeuren waardoor het minder goed lukt om mezelf helemaal te verliezen in een verhaal.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Boekenbeurs #1: An Janssens, koekjes, …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: