Duizend vragen aan jezelf #57

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Ik kan niet meteen iets vreemds bedenken van eten, maar de vreemste plek waar ik ooit ben wakker geworden zijn er eigenlijk twee. De eerste is als 13-jarige alleen in een ziekenhuiskamer nadat ik op kamp met de jeugdbeweging in coma was gegaan door mijn Diabetes. Heel vreemd om dan te ontwaken op een plek waar men Frans sprak (mijn ouders waren toen nog onderweg met de auto). Dit heb ik in totaal 4 keer meegemaakt en nog een aantal keren gewoon thuis maar die eerste keer heeft het meeste indruk gehad.

    De andere vreemde ontwaak-plek was een station. Ik was toen met een vriendin naar een festival geweest en om de één of andere reden was de laatste trein naar huis afgeschaft waardoor we dus in het station zijn blijven wachten op de allereerste ochtendtrein en daar vervolgens in slaap vielen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Het enige piramidespel dat ik WEL wil spelenMy Profile

    • Ohw wat lijkt dat me heftig zeg! Ik kan me goed voorstellen dat dat een flinke indruk heeft achtergelaten! En op het station heb ik ook eens moeten wachten op de eerste ochtendtrein na een feest… zo vervelend als je zo moe bent en niet naar huis kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: