Duizend vragen aan jezelf #60

5 reacties

 1. Yeey, de 1000 vragen zijn terug! Ik doe binnenkort weer met je mee hoor πŸ™‚
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: Het Eos-projectMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ik weet niet wat er juist gebeurd is maar zou je liefst gewoon een dikke bemoedigende knuffel willen geven. Onze droogkast is momenteel al enkele weken stuk dus die ruwe handdoeken zijn hier momenteel een feit. Ik vind het vooral vervelend omdat ik nu slechts één lading was per dag kan draaien vermits ik niet meer was kan ophangen aan dat kleine rekje. Dat er hierdoor ook meer strijkwerk is is natuurlijk ook niet leuk.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Hip Hip Hoera! Een verjaardags-enqueteMy Profile

 3. Irmiej schreef:

  Yess dit had ik zoooo gemist ^^
  Ik hou heel erg van verkleden, dus ik zou een verkleedfeest kiezen, maar in welk thema weet ik niet… ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: