Duizend vragen aan jezelf #61

3 reacties

 1. Een privΓ©bibliotheek zouden we denk allemaal wel willen, haha! πŸ˜€ Die privΓ©chef mag er trouwens ook wel bij, met zwembad πŸ˜›
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Mijn avonturen in BlijdorpMy Profile

  • Hihi ik ben al een eind met mijn prive bieb! Ik zit nu op 578 boekjes in mijn bieb β™₯ heb ook een aparte kamer enkel voor mijn boekjes!

   Maar ik blijf gewoon dagdromen over de chef en het zwembad! Wie weet ooit in de toekomst als ik de postcode loterij win of zo πŸ™‚

 2. zwartraafje schreef:

  Die ondergrondse bibliotheek met een geheime ingang blijft mijn fantasie prikkelen. πŸ˜‰ Maar eigenlijk denk ik dat ik dan een huisje aan de zee of in de ardennen zou willen als buitenverblijf. Ik hoef geen grotere woning dan we nu hebben maar het lijkt me heerlijk om een plekje te hebben om even offline te gaan, lekker te lezen Γ©n helemaal tot rust te komen. Het valt me steeds op dat ik mijn onrealistische wishlist veel langer is dan de realistische versie. Oh en ik heb onlangs nog een vriendschapsbandje gemaakt voor het zoontje van een vriendin. Binnenkort moet ik er nog een tweede maken voor haar andere zoontje en dan kan ik ze gaan afgeven. πŸ™‚
  zwartraafje onlangs geplaatst…Korte recensies: Compleet in de wolken & Camp AlienMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: