Duizend vragen aan jezelf #63

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Lap hΓ©, nu ziet ik hier te zoeken op een woord dat ik lange tijd fout heb gezegd. Af en toe heb ik wel van die momenten waarop ik niet meer op woorden kan komen of allerlei woorden verhaspel. Dan weten de mensen die me goed kennen meteen ook dat het tijd word om me mijn suikerwaarden te laten testen. Bijvoorbeeld wanneer ik iets zeg in de trend van … “Allez, dat toestel dat je gebruikt om de kreuken uit je kleding te krijgen” of ‘Er heeft deze middag een talkcenter gebeld over iets stoms’ of … Tja, dat soort momenten dat je nadien wel door de grond wil zakken van schaamte maar je op het moment zelf totaal niet door hebt dat je suiker te laag staat en je dus maar blijft zoeken naar het woord strijkijzer.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Right here, right now #17My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: