Duizend vragen aan jezelf #64

3 reacties

 1. Do schreef:

  Leuke antwoorden weer. Ik vind het fijn om een boek te lezen en warme chocolademelk te drinken op een regenachtige zondag, vooral als ik daarvoor met mijn hond heb gewandeld 🙂
  Do onlangs geplaatst…A Million Worlds With You – Claudia GrayMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Het mag dan wel geen zondag zijn vandaag regen is er alleszins voldoende. Ik vind het leuk om dan lekker knus binnen te zitten met een beker thee (of warme chocomelk) binnen handbereik en dan doe ik liefst één van de volgende dingen: lezen, een film of serie kijken, puzzelen of een gezelschapspel spelen. Oh, Jeff Dunham … echt, ik heb zo vaak zitten lachen met die show. Nu ga ik waarschijnlijk straks een keer of drie tegen manlief ‘Silence! I kill you’ zeggen en dan kan hij ook nog eens met zijn ogen draaien. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…As old as time – Liz BraswellMy Profile

 3. Jeff Dunham! Ik vind hem zo grappig! Najib Amhali, Guido Wijers, Jochem Meijer en Hans Teeuwen!!!
  Ik ben officieel raar hahaha…. Ik probeer mijn lijstje compleet te maken en dat gaat ongeveer zo:

  Zeg schat, hoe heet die man met die poppen weer….. die van I KILLLLL YOUUUUU…… (en ja dat zei ik zo!!!)

  Ohhhhh en die andere met die Hoer, hoer…… nee die hoer….. En die leuke schele van de oudejaarsconferentie????

  OHHHH en die wakker worden wakker worden die vind ik ook leuk!!!!!! ….Oh en die hele grove die zeg meisje, zeg meisje ben je al een beetje……

  Mijn man vraagt zich nu af of ik niet beter af zou zijn met wat pilletjes en een knuffel-jezelf-vestje

  Wat zegt het over mij dan dat ik dan ook precies weet over wie je het allemaal hebt hahahahahaha. Deze cabaretiers zijn echt te gek! Ik vind die indo ook heel erg leuk, maar weet z’n naam dus ook even niet pff. Die is in Amerika ook razend populair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: