Duizend vragen aan jezelf #65

5 reacties

 1. Veronique schreef:

  Leuk! Ik maak geen geheim van mijn muzieksmaak. Ik ben gek op Coldplay en Adele. Zo gauw er een nummer op de radio komt, gaat het geluid harder en ben ik niet meer aanspreekbaar.
  Veronique onlangs geplaatst…Mijn TED Talk en TEDxSalon: β€œCrossborder Thinking”My Profile

 2. Madelon schreef:

  Wat een leuke vragen en blije antwoorden! En muziek die ik stiekem leuk vind, geen idee. Ik doe meestal niet zo stiekem over de muziek ik leuk vind haha. Jaren ’90 muziek is wel een beetje een guilty pleasure van mij

 3. zwartraafje schreef:

  Haha, ik slaap ook links en net als jij het dichtste bij de deur. Maar dat is omdat ik er ’s nachts nogal vaak uit moet. Ik hou van vrij veel soorten muziek. Van alternative rock, van New Wave, van klassieke muziek, van soundtracks, van covers van moderne nummers op klassieke instrumenten, van …
  zwartraafje onlangs geplaatst…DIY #14My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: