1000 vragen aan jezelf #69 | Schaamte, optimisme en pestkoppen!

1 reactie

  1. zwartraafje schreef:

    In dessertjes kiezen ben ik bijna even slechts als favoriete boeken kiezen. Dat is meteen ook de reden waarom ik doorgaans een heel dessertenbuffet op tafel zet tijdens mijn verjaardagsfeest. 🙂 Ik schaam me er niet voor maar zou wel graag afleren om me teveel aan te trekken van wat anderen van me denken. Gewoon omdat dat me een pak gelukkiger zou kunnen maken. Al moet ik in de eerste plaats vooral werken aan mezelf wat liever zien en wat minder streng voor mezelf zijn. Ik ben hier ondertussen aan het nadenken over wat ik momenteel als dessert zou willen en eigenlijk heb ik vooral veel zin in een warme chocomelk met een toef slagroom er op. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #107My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: