Eyecatchers | Books that caught my eye

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  There’s someone inside your house vond ik heel leuk! Drakendal lijkt mij ook heel tof.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Caraval van Stephanie GarberMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Drakendal is ondertussen uitgelezen en heeft omwille van de prachtige cover een mooi plekje gekregen in mijn boekenkasten. Ik vond het trouwens een heel tof boek. Wicked like a Wildfire van Lana Popovic kom ik regelmatig tegen op Instagram. Ik weet niet of het boek iets voor me is maar de cover vind ik ontzettend mooi. Ook de omslag van de geïllustreerde versie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban vind ik geweldig. Of The Chaos of Stars van Kiersten White, An enchantment of ravens van Margaret Rogerson, …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Overstekers – Petra DoomMy Profile

 3. Sandy van der Kolk schreef:

  Drakendal had ik na het zien van de cover al op mijn verlanglijst gezet. Echt zo’n boek die je in de winkel meteen oppakt omdat de cover zo mooi is!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: