Furious Seven (Fast and Furious 7)

9 reacties

 1. MelissaPötgens schreef:

  Ik wil hem ook graag zien.
  Heb wel de laatste scene al gezien op YouTube en heb tranen met tuiten gehuild met dat liedje erbij, echt Prachtig zeg!!
  Ben benieuwd naar de hele film. Ik heb de andere delen altijd graag gekeken, op Tokio drift na, ook al zijn ze soms wat ‘over the top ;)’ maar vermakelijk zijn ze wel normaal. Jammer dat auto’s/racen niet meer centraal staat in deze film, zeker aangezien het de laatste is hadden ze dat toch wel in ere mogen houden.

  • Xena Vergult schreef:

   Ik vond het meer te voorspellend, en te veel fouten, gelet op het feit dat de laatste auto uit het gliegtuig wordt getrokken door een parachute , bij neervallen is ie ineens weg en bij landing zweeft de auto weer aan de parachutte, en hoe kun je in hemelsnaam aan een begin van een zwangerschap al zeker zijn van een meisje , aangezien paul 9 maand de tijd krijgt om te wennen aan zijn rustig leven ? En je ziet degelijk wanneer ze zijn broer hebben gebruikt als bodydubbel om de film af te maken , jammer

 2. screendependent schreef:

  Je hebt wel ergens gelijk… Maar misschien wel in het achterhoofd houden dat de productie van de film geen evidentie was en dat de makers en regisseur veel meer van plan waren met de film. Door de plotse dood van Walker, vielen alle grootse plannen in duigen. Het flauwe verhaal is waarschijnlijk de reden waarom er onverwachts toch nog een 8ste film in de franchise komt, om dit goed te maken en ons terug te verassen met piepende banden en rokende uitlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: